slow down massage hilversum bilthoven

Route naar Slow Down Massage

Slow Down Massage is gevestigd op het prachtige park Berg en Bosch aan de noordkant van Bilthoven, provincie Utrecht. Het park kent verschillende monumentale panden in de stijl van de Delftse School. Slow Down is gevestigd in het hoofdgebouw uit 1933. Deze bijzondere locatie alleen al is een bezoekje aan Slow Down waard. Daarbij kom je helemaal tot rust als je door de bosrijke omgeving naar het park rijdt.

Het park ligt strategisch nabij het knooppunt van de A27 (afslag 32) en de A28. Vanuit plaatsen als Utrecht, Den Dolder, Soest, Zeist en Hilversum ben je er zo. Je kunt parkeren op Berg en Bosch op P13b, P0 of P14. P13b is voor het hoofdgebouw - gebouw 60 - en alleen toegankelijk in de avonden en in het weekend. P0 is meteen rechts als je het park op rijdt. P13b is rechtdoor als je het park op rijdt richting De Kapel.

Ook via het openbaar vervoer is Berg en Bosch bereikbaar. Bilthoven heeft zijn eigen NS-station. Je kunt vanaf het station een taxi, ov-fiets of bus (58, 258) pakken. Let op: er rijden geen bussen op zondag of ‘s avonds na 19:30 uur.
Voor 10 euro kan ik je ook halen en brengen van station Bilthoven. Ik vraag hier 10 euro voor.

Slow Down Massage
Prof. Bronkhorstlaan 10
Gebouw 60
3723 MB, Bilthoven

Historie Berg en Bosch

berg en bosch hoofdgebouw vroeger

De locatie van Berg en Bosch ademt historie. Het park is in 1933 opgericht en had toen de functie als sanatorium. Enkele gebouwen herinneren nog aan die vroegere functie. Architecten van naam en faam richtten het terrein in, in de stijl van de toen populaire Delftse School. In totaal beslaat het park 33 hectare bos, aan de rand van Bilthoven.
De zusters Dominicanessen verpleegden er patiënten met longklachten. Klooster, kapel en kunstwerken herinnerden patiënten aan de religieuze opzet van Berg en Bosch. Tegenwoordig is Berg en Bosch een bedrijvenpark met huurders uit sectoren als zorg, gezondheid, sociaal-maatschappelijk werk, cultuur en educatie.

Maak een afspraak | Massagesalon Slow Down Massage | Bilthoven | Regio Hilversum Utrecht Amersfoort Zeist Laren Baarn Soest